Coşul Dvs. este gol.

Modalități de transport

 
 

Produsele vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Coletele sunt livrate cu ajutorul firmei de curierat FAN Courier Romania și DPD Romania.

Termenul de livrare pentru produsele pe stoc: 1-2 zile lucrătoare (de obicei 1 zi). Produsele care momentan nu sunt disponibile pe stoc vor fi livrate conform informațiilor ulterioare comunicate către Dvs. Vă recomandăm ca adresa de livrare furnizată să fie o locație în care vă aflați în intervalul orar 08-17 (domiciliul, dacă sunteți acasă în timpul zilei, vecin, sau loc de muncă).

În cazul în care curierul nu vă găsește la adresa de livrare, va lăsa o notificare împreună cu un număr de telefon. La acest număr puteți stabili o oră exactă de livrare pentru ziua următoare (a doua încercare de livrare nu trebuie plătit separat). Dacă curierul nu vă găsește timp de 4 zile, coletul este trimis înapoi.

Costul de transport este unic pentru toată România, 25 RON (TVA inclus).
Pentru comenzile de minim 299 RON asigurăm transport gratuit.

  • În cazul platei în avans, contul nostru bancar este deschis la BANCA GARANTI, SUCURSALA SFANTU GHEORGHE . Nr.cont: SC Creaton SRL RO10UGBI0000522004107RON
  • În cazul plații ramburs, la preluarea coletului veți plătii direct curierului contravaloarea articolelor și a transportului.

Factura fiscală va fi în colet în ambele cazuri.

Relații de clienți a firmei de curierat FAN Courier Romania:
Informații, probleme operative: http://www.fancourier.ro/

Relații de clienți a firmei de curierat DPD Romania:
Informații, probleme operative: http://www.dpd.com/ro

Dacă aveți nelămuriri în legătură cu comanda Dvs., vă rugăm sunați la relații cu clienți la numărul de telefon 0267310988; 0728822833.

Vă rugăm să verificați integritatea coletului! Dacă constatați o neregulă (colet spart, deschis, deteriorat în orice fel) solicitați un proces verbal de la curier și refuzați preluarea coletului. Reclamații ulterioare privind starea necorespunzătoare a coletului nu se acceptă fără proces verbal.